• سرپرست مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی مطرح کرد:
  • جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی؛ بسترساز خلق شبکه‌های ارتباطی برای رشد فن آفرینان

  • ۲۱:۴۵ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۱
سرپرست مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری از توان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در پیشگام بودن برای طراحی و اجرای سازوکارهای جدید خبر داد و گفت: جشنواره‌ها، در سراسر جهان فرصتی برای شبکه‌سازی هستند. خوشحالیم که شبکه‌هایی نیز در جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی ساخته شده است.

به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، شقایق حق‌جوی جوانمرد در آیین اختتامیه جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی، ضمن تقدیر از تمام فعالان این جشنواره، اظهار کرد: جشنواره شیخ‌بهایی به علت قدمت، جامعیت، در برگیرندگی و داشتن نماینده از تمام کشور، دماسنج بسیار دقیقی برای سنجیدن اکوسیستم فناوری و نوآوری در کشور است. 


وی افزود: امروز در پی تمام اقدامات انجام شده توسط بازیگران اکوسیستم دانش‌بنیان کشور، به سطحی از یبوغ رسیده‌ایم و اکنون باید از ابزارها و قانون‌گذاری‌های نو در راستای پیشرفت رونمایی و به خود یادآوری کنیم که نوزاد نوآوری، امروز به نوجوانی تبدیل شده که نیازهای متفاوتی دارد و ساز و کارهای جدیدی برای آن باید طراحی شود.  


سرپرست مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری ضمن درخواست از تمام افراد در راستای همکاری به منظور ارائه ابزارهای جدید در مسیر پیشرفت، تصریح کرد: زمان آن فرا رسیده است که با رعایت صرفه اقتصادی و برطرف‌کنندگی مسائل جدی کشور، به بعضی حوزه‌های فناوری پیشرفته (های‌تک) و پیش‌بینی‌های فنی، در برخی از شرکت‌ها و استارت‌آپ‌ها ورود و به ساختارهایی جدید مانند آزمایشگاهای ملی، فکر کنیم. 


وی با تاکید بر توان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در پیشگام بودن برای طراحی و اجرای سازوکارهای جدید، ادامه داد: بزرگترین دستاورد مهم هر فرد، ایجاد ارتباط با سایر افراد است و جشنواره‌ها، در سراسر جهان فرصتی برای شبکه‌سازی هستند. خوشحالیم که شبکه‌هایی نیز در جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی ساخته شده است. 


حق‌جوی جوانمرد گفت: در هفدهمین دوره از جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی، شهرداری عرصه واقعی خود را برای به اجرا گذاشتن فناوری و نوآوری در اختیار فناوران کشور قرار داد و این موضوع اتفاقی بسیار جالب بود.  


وی با بیان اینکه در این جشنواره برای همگان فرصت شبکه‌سازی بود و ضمن تقدیر از زمینه‌سازی برای ایجاد فرصت‌های متفاوت و متعدد، اضافه کرد:  هیچ فناوری مهم‌تر از فناوری تربیت نیروی انسانی نیست و با ارزش‌ترین عنصر این مسیر، معلمان هستند که تمام موضوعات را با بخشندگی به نسل‌های بعدی منتقل و از آنها حمایت می‌کنند. 


سرپرست مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی با بیان اینکه آنچه که ما را یک ملت تاب‌آور کرده و در صدر نگه می‌دارد، عشق و امید است، خاطرنشان کرد: با رسیدن به تعداد کافی از افراد مسلط بر انجام امور، نیازی به نگرانی نیست و تنها باید تسهیل‌گری مسیر در دستور کار قرار گیرد.

تعداد بازدید : ۴۹۷      تاریخ: 1402/02/21

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت